myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website

Welcome to myHanse.com the forum for Hanse Yachts owners throughout the world.

Forum Home Forum Home > Hints and Tips > 311 / 312 / 315
  New Posts New Posts RSS Feed - Speed Transducer
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Speed Transducer

 Post Reply Post Reply
Author
Message
NK1 View Drop Down
Sub Lieutenant
Sub Lieutenant
Avatar

Joined: 24 October 2019
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NK1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Speed Transducer
    Posted: 19 March 2020 at 18:26
Hanse 311:
Hi all. Getting no speed reading on my instruments checked it is rotating. All good there. Checked voltage at IS15. All ok here( voltage present on green wire when paddle wheel turned). Donít know where output (roblink) cables go to. Any ideas anybody? Might be a bad connection at other end? Thanks.
Back to Top
NK1 View Drop Down
Sub Lieutenant
Sub Lieutenant
Avatar

Joined: 24 October 2019
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NK1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 March 2020 at 21:44
all my instruments are Raymarine ( wind, multi and autopilot)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.

Links : www.hanseyachts.co.uk www.hanseyachts.com www.fjordboats.co.uk www.dehler.co.uk www.varianta.co.uk